Αθλιότητες iskra για το ΝΑΡ

Αθλιότητες iskra για το ΝΑΡ

  • |

«Το ΝΑΡ απορρίπτει την πολιτική συνεργασία με ΚΚΕ και ΛΑΕ» γράφει η iskra.gr, αναφερόμενη στην ομιλία του Άγγελου Χάγιου  κατά την εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων του 4ου συνέδριου του ΝΑΡ. Συμπεραίνει δε ότι «και το ΝΑΡ ακολουθεί κατά πόδας την λογική του ΚΚΕ» και ότι «απορρίπτει την συνεργασία με κάθε άλλη αριστερή δύναμη».

Προφανώς, ο στόχος των συντακτών είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις, παρακάμπτοντας την ουσία και το «γιατί». Δίνοντας, έτσι, συγχωροχάρτι σε όσους κάνουν προεδρεία σε σωματεία και ομοσπονδίες με όψιμους και παλιούς κυβερνητικούς γραφειοκράτες και απέχουν από κάθε προσπάθεια εργατικού συντονισμού από τα κάτω και από τα αριστερά. Αυτοί ακριβώς εγκαλούν το ΝΑΡ για …«αντιενωτική στάση» και φτάνουν στην αθλιότητα να αναρωτιούνται μήπως εξυπηρετεί τις δυνάμεις «του βρώμικου μνημονιακού καπιταλιστικού τόξου»!!

Το ΝΑΡ ωστόσο δεν πρόκειται να υποταχτεί στο πλαίσιο του «καλού ΣΥΡΙΖΑ», του 2012, όπως επιδιώκουν κάποιοι. Οι χθεσινοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που μπάζωναν από τα «αριστερά» την πολιτική στρατηγική της ηγεσίας του, πρέπει κάποτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


ΠΡΙΝ

Δείτε ΕΔΩ την θέση του iskra.gr

 

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος