Αρμοδιότητα να κόβουν πρόστιμα για παράνομες μετακινήσεις θα έχουν πλέον οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ

Αρμοδιότητα να κόβουν πρόστιμα για παράνομες μετακινήσεις θα έχουν πλέον οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ

  • |

Με αναβαθμισμένο ρόλο θα παρακολουθούν στο εξής δια ζώσης τους αστυνομικούς ελέγχους για παράνομες μετακινήσεις εν μέσω lockdown οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, καθώς πλέον θα τους παραχωρηθεί η αρμοδιότητα να κόβουν κι εκείνοι πρόστιμα στους πολίτες που αψηφούν τα μέτρα.

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, οι ρεπόρτερ του καναλιού συνήθιζαν να περιορίζονται σε απλές παρατηρήσεις προς τους ανθρώπους που δεν ήταν νομότυποι στις μετακινήσεις τους, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα υψηλά κλιμάκια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Έτσι, εκτός από τις προσλήψεις αστυνομικών, αποφασίστηκε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη η εκχώρηση του δικαιώματος επιβολής προστίμων στους πάντα άγρυπνους δημοσιογράφους του φαληρικού σταθμού, ώστε να μη μένει κανένας ατιμώρητος.

«Καλωσορίζουμε τους αξιότιμους ρεπόρτερ στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν εξαιρετική δουλειά, αν και με ενοχλεί λίγο το πόσο πολύ αγαπάνε την κυβέρνηση, είναι υπερβολικό», σχολίαζε ο Υπουργός στο περιθώριο των υπογραφών του σχετικού μνημονίου συνεργασίας.

http://www.tokoulouri.com