Αθηναίος απαιτεί εκπτώσεις από ταβέρνες χωριών απειλώντας να μεταφέρει τον κορονοϊό

Αθηναίος απαιτεί εκπτώσεις από ταβέρνες χωριών απειλώντας να μεταφέρει τον κορονοϊό

  • |

Συνελήφθη νωρίς χθες το βράδυ 43χρονος Αθηναίος ο οποίος τους τελευταίους μήνες περιόδευε σε ταβέρνες και εστιατόρια της επαρχίας ζητώντας εκπτώσεις στον λογαριασμό του, φοβερίζοντας τους ιδιοκτήτες πως αν δεν ανταποκριθούν στο αίτημά του θα τους φέρει τον κοροναϊό.

Ο Αθηναίος, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, όταν απείλησε σερβιτόρους γνωστής ταβέρνας χωριού της Τήνου με βήξιμο στο πρόσωπο.  Για κακή του τύχη, οι σερβιτόροι ήταν μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν από καιρό.

Ο 43χρονος Αθηναίος, οποίος πήγαινε στις ταβέρνες με πολυμελή παρέα, πετύχαινε να πάρει εκπτώσεις από 10% μέχρι και δωρεάν γεύματα από τρομοκρατημένους ιδιοκτήτες ταβερνών. Η απειλή βηξίματος στο πρόσωπο ήταν «σήμα κατατεθέν» του, ενώ συχνά επιστράτευε και άλλες απειλές όπως το γλύψιμο χεριού από την παλάμη ως το μπράτσο, το φτύσιμο των χρημάτων που θα άφηνε, ή την είσοδο στην κουζίνα και το τρίψιμο όλων των φαγητών και υλικών στο γυμνό του ιδρωμένο σώμα.

Ο 43χρονος μετήχθη από την Τήνο στη Νάξο με σκάφος του λιμενικού και αμέσως οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, ενώ ακολούθως οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μέχρι τότε θα είναι κρατούμενος.

.tokoulouri.com