Η τεχνολογία, το μεγάλο «κόλπο» του Πέδρο Μαρτίνς

Η τεχνολογία, το μεγάλο «κόλπο» του Πέδρο Μαρτίνς

  • |

Η τεχνολογία είναι, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, το μεγάλο «κόλπο» του Πέδρο Μαρτίνς για να βλέπει καλύτερα τον αγώνα από τον πάγκο.

«Η τεχνολογία είναι σύμμαχος στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου και ο Πέδρο Μαρτίνς, βασίζεται σε αυτήν για να βελτιώσει τον τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα maisfutebol.

Όπως σημειώνει «συνηθιζόταν εδώ και καιρό τα μέλη της τεχνικής ομάδας να παρακολουθούν και να καταγράφουν τον αγώνα από θέση ψηλότερο από τον πάγκο, αλλά τώρα υπάρχουν προπονητές που, ακόμη και από τον πάγκο, θέλουν να έχουν αυτή την εικόνα του παιχνιδιού», ενώ αποκαλύπτει:

«Ο Πέδρο Μαρτίνς, που προσπαθεί πάντα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εφαρμογής της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, δεν κάνει χωρίς αυτό το εργαλείο».

Κατά τη διάρκεια των αγώνων ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του έχουν απευθείας εικόνα από τις εξέδρες του γηπέδου, σε πανοραμικό πλάνο, που καλύπτει το σύνολο του αγωνιστικού χώρου και τις θέσεις όλων των παικτών.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς, πέρα από την εικόνα που έχει ο ίδιος από το… ύψος του χορταριού, έχει εξασφαλίσει ταυτόχρονα «θέα» και από ψηλά, όπου του επιτρέπει να έχει ακόμα καλύτερη εικόνα για την τακτική του παιχνιδιού.
Α. Βαζογιάννης

amna.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.