Οικογενειακά Χριστούγεννα για τον Πελέ

Οικογενειακά Χριστούγεννα για τον Πελέ

  • |

Η οικογένεια του Πελέ επανενώθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, δίπλα στο κρεβάτι του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου, η υγεία του οποίου επιδεινώθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο, κόρη του «Βασιλιά» Πελέ, σε ένα νέο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν του Σάο Πάολο, με τα αδέλφια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Ακόμη και στην λύπη, πρέπει απλώς να είμαστε ευγνώμονες. Σας ευχαριστώ που είστε μαζί, σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας, σας ευχαριστώ που μπορείτε να είστε εδώ μαζί του τώρα. Καλά Χριστούγεννα», πρόσθεσε.

Στην φωτογραφία φαίνονται επίσης οι Φλάβια, Σελέστε, Εντίνιο και Τζόσουα, τα παιδιά του Πελέ, καθώς και η Τζεμίνα ΜακΜάχον, κόρη μιας από τις συζύγους του.

Ο 82χρονος Πελέ, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου που εντοπίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο από τα τέλη Νοεμβρίου. Στο τελευταίο τους ανακοινωθέν, οι θεράποντες ιατροί, ανέφεραν την περασμένη Τετάρτη μια «εξέλιξη» του καρκίνου του καθώς και «νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια».

Την Κυριακή, ένας από τους γιους του, ο Τζόσουα Αράντες, συνάντησε με τις τρεις αδελφές του, τον αδελφό του και πολλά από τα παιδιά τους, στο νοσοκομείο.

«Εφθασε ακόμη ένας» ανακοίνωσε στο Instagram η Κέλι Νασιμέντο, κάτω από μια φωτογραφία της με τον αδελφό της να φιλιούνται χαμογελαστοί.

Την παραμονή των Χριστουγέννων λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Κέλι Νασιμέντο, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει την σύζυγό του, Μάρσια Αόκι και άλλα μέλη της οικογένειας στο δωμάτιο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά χωρίς αυτόν.

«Σχεδόν όλοι. Καλά Χριστούγεννα. Ευγνωμοσύνη, αγάπη, ένωση, οικογένεια. Η ουσία των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστούμε όλους για όλη την αγάπη και το φως που μας στέλνετε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο αδελφός της, Εντίνιο, είχε δημοσιεύσει νωρίτερα στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία όπου πιάνει το χέρι του Πελέ, με λεζάντα: «Μπαμπά, η δύναμή μου είναι μαζί σου».

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 29 Νοεμβρίου για λοίμωξη του αναπνευστικού μετά από μόλυνση από την Covid-19 και για επανεκτίμηση της θεραπείας του για τον καρκίνο, καθώς η χημειοθεραπεία, ήταν αναποτελεσματική.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

amna.gr