Οι «ερυθρόλευκοι» ζορίστηκαν στο Περιστέρι κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Λαμία αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στη Super League με πέναλτι του Φορτούνη. Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν για περισσότερο από 20 λεπτά με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μίλιτς.
Η ομάδα του Μπάμπη Τενέ αν και νεοφώτιστη έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσει στην ισοφάριση.
Τη νίκη στον Ολυμπιακό (1-0) χάρισε ο Κώστας Φορτούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο 70ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Μίλιτς (δεύτερη κίτρινη) αναγκάζοντας τους Πειραιώτες να οπισθοχωρήσουν.
Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής.
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ξάνθη και η Λαμία, στην Τρίπολη.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68′ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85′ Μπουλούλης), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (Βάνερσον 55′), Πίτι, Βουό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρέτσος, Ρομαό, Μίλιτς, Ζιλέ, Οφόε, Πάρντο, Μάριν (74′ Φιγκέιρας), Φορτούνης (78′ Σεμπά), Μπεν (64′ Ανσαριφάρντ).