Ρομαό: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

Ρομαό: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

Ο Αλεξί Ρομαό μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ είπε ότι η ομάδα του είναι πολύ καλά διαβασμένη και ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας φόβος.

Επίσης, ο άσος του Ολυμπιακού δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν το Champions League. Αναλυτικά τα όσα είπε ο εκ των αρχηγών του πρωταθλητή Ελλάδας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα παλέψουμε γι’ αυτό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Σπόρτινγκ έχει πολύ καλή τεχνική, είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως και εμείς απ’ την πλευρά μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα ακολουθήσουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας.

Δεν υπάρχει τίποτα που να φοβόμαστε, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Η αλήθεια είναι πως η φυσική μου θέση είναι αμυντικός μέσος όμως από τη στιγμή που αγωνίζομαι και ως κεντρικός αμυντικός και με έχετε δει και εκεί σημαίνει ότι μπορώ να παίζω και σε αυτή τη θέση. Είναι αλήθεια είναι πως από πέρυσι ήρθα εδώ για να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να έρθω στον Ολυμπιακό”.

novasports.gr/