ΣΤΟΥΣ THUNDER ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο RUSSELL WESTBROOK

ΣΤΟΥΣ THUNDER ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο RUSSELL WESTBROOK

Είναι πλέον οριστικό. Ο Russell Westbrook δεν πάει πουθενά. Ούτε στους Lakers, ούτε στους Bulls, ούτε σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Ο MVP του 2017 υπέγραψε την πενταετή maximum επέκταση που του είχε προσφερθεί εδώ και μήνες και θα μείνει στην Oklahoma City μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Πλέον, ο «Russ» έχει το μεγαλύτερο -συνολικά- συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ, καθώς τα 233.000.000 δολάρια ξεπερνούν τα 228.000.000 που πήρε πριν από μερικές εβδομάδες ο James Harden από τους Houston Rockets.

Ο Sam Presti έκλεισε με εκπληκτικό τρόπο την offseason, στη διάρκεια της οποίας απέκτησε τον superstar Paul George, τον μελλοντικό Hall of Famer Carmelo Anthony, ενώ ξεφορτώθηκε τα συμβόλαια των Victor Oladipo – Enes Kanter και κράτησε για ακόμη πέντε χρόνια τον Westbrook στην OKC. Η νέα συμφωνία του περσινού MVP θα ξεκινήσει από την περίοδο 2018/19, με τον «Russ» να αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο πιστός είναι στο franchise που τον πίστεψε όσο κανένα άλλο και τον απέκτησε στο νούμερο 4 του NBA Draft του 2008.

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ, δεν υπάρχει μέρος στο οποίο θέλω να είμαι πέρα από την Oklahoma City. Αισθάνομαι τιμή να έχω την ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου με τους Thunder. Από την πρώτη μέρα η στήριξη του συλλόγου σε εμένα και στην οικογένειά μου είναι απίστευτη, οπότε αισθάνομαι ευγνώμων. Όταν παίζεις στην Oklahoma City, παίζεις μπροστά στους καλύτερους fans του κόσμου. Ανυπομονώ να τους δώσω ό,τι έχω, γι’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτή την πόλη. ΓΙΑΧΙ ΟΧΙ;» είπε ο Westbrook και κάπως έτσι ανυπομονούμε κι εμείς για την έναρξη της σεζόν…