ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ WESTBROOK – DURANT ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ KD

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ WESTBROOK – DURANT ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ KD

Το βράδυ της Τετάρτης 22/11 οι φίλοι του ΝΒΑ θα το θυμούνται για αρκετό καιρό. Οι Thunder υποδέχθηκαν τους Πρωταθλητές Warriors και τους νίκησαν εύκολα, με τον Russell Westbrook και τον Kevin Durant να αρπάζονται και πάλι σαν τα… κοκόρια. Οι δυο superstars έδωσαν συνέχεια στη «βεντέτα» τους, την οποία ο δεύτερος προσπάθησε λίγες μέρες πριν να τερματίσει, έφτασαν να ανταλλάζουν «γαλλικά» και ανάγκασαν τον μπασκετικό πλανήτη να ανυπομονεί για την επόμενη μονομαχία τους.

Τη στιγμή της έκρηξης των συναισθημάτων τους, στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ο Durant αποκάλεσε τον Westbrook «κότα», ενώ ο Russ τον KD «soft» σύμφωνα με το ESPN. Κόλλησαν τα κεφάλια τους χωρίς να υπάρξει κάτι περισσότερο, με τον Steve Kerr να αποσύρει νωρίς νωρίς τους βασικούς τουκαι να σκέφτεται ήδη τα επόμενα παιχνίδια των Warriors.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Durant σχολίασε όσα έγιναν στο παρκέ της Chesapeake Arena, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους. «Δεν πρόκειται για μάχη ανάμεσα σε εμένα και τον Russ. Είναι οι Thunder και οι Warriors. Εμείς οι δυο παλεύουμε, είμαστε μέρος του αγώνα, αλλά είναι μπάσκετ. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Ακόμη και το trash talking είναι μέρος του παιχνιδικού. Συμβαίνει και πρέπει να μιλάμε για τον αγώνα, όχι για δυο παίκτες».

Ο Westbrook, από την πλευρά του, αρκέστηκε να πει πως: «Εγώ βγαίνω και παλεύω με τον ίδιο τρόπο, σε κάθε αγώνα. Θα συνεχίσω να πιέζω όσο περισσότερο μπορώ τον αντίπαλό μου και ήθελα να το γνωρίζει αυτό». Σε περίπτωση που θέλετε να κυκλώσετε τις ημερομηνίες, οι επόμενοι τρεις αγώνες των δυο ομάδων θα διεξαχθούν στις 6/2 στην Oracle Arena, στις 24/2 και πάλι στο Oakland, πριν η σειρά κλείσει στις 3/4 στην Oklahoma City.