Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ KIDD

Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ KIDD

Η είδηση της απόλυσης του Jason Kidd απο τους Bucks έσκασε σαν… βόμβα το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου. Το tweet του Adrian Wojnarowski απλά πρόλαβε τις εξελίξεις, καθώς μέχρι τις 22:59 ώρα Ελλάδας οι παράγοντες της ομάδας του Milwaukee δεν είχαν έρθει σε επαφή με τον νεαρό τεχνικό. Το είχε όμως κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος κάλεσε τον μέχρι πρότινος προπονητή του πλημμυρισμένος από έντονα, ακραία συναισθήματα. Σύμφωνα με το ESPN και το ρεπορτάζ της Ramona Shelburne, o 23χρονος άσος των Bucks προσφέρθηκε να προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, χωρίς ωστόσο να πάρει την έγκριση του Kidd που όπως του εξήγησε είχε καταλάβει αυτό που ερχόταν.

 

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, «coach, δεν είναι σωστό αυτό που θέλουν να σου κάνουν. Είναι έτοιμοι να σε απολύσουν». Με ρώτησε τι μπορεί να κάνει, αν πρέπει να καλέσει τους ιδιοκτήτες ή τον ατζέντη του. Εγώ απλώς του είπα πως αισθανόμουν πως ερχόταν αυτή η στιγμή. Του εξήγησα πως δεν υπήρχε κάτι που έπρεπε να κάνει και του ζήτησα μόνο να πει την αλήθεια. Τον ευχαρίστησα για το πόσο πιστός ήταν σε εμένα και του εξήγησα πως ήμουν ευτυχής για το γεγονός ότι τον προπόνησα και τον βοήθησα να γίνει αυτός που είναι σήμερα. Ξέρω πως όταν οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά, θα είναι ακόμη καλύτερος» ήταν οι κουβέντες που είπε ο Jason Kidd στο ESPN.

 

Και κάπως έτσι, μετά από τρία χρόνια και μερικούς μήνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά. Προς το παρόν θα ακούσει τις οδηγίες του Joe Prunty που παραμένει με την ταμπέλα του «προσωρινού» και περιμένει να μάθει ποιοα θα είναι ο τρίτος προπονητής της επαγγελματικής του καριέρας μετά τον Larry Drew και τον Jason Kidd.

πηγη:sport24