Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή τελικών ή ξένους διαιτητές

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή τελικών ή ξένους διαιτητές

  • |

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Κυβέρνηση αναβολή των τελικών της Basket League ή να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές. Ποια είναι η στάση της Πολιτείας…

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην επιστολή την οποία απέστειλαν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και κοινοποιήθηκε και στον Γιώργο Βασιλειάδη δε ζήτησαν μόνο παρέμβαση στην ΕΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή των τελικών του πρωταθλήματος ή να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις με ξένους διαιτητές. Μάλιστα οι Πειραιώτες «πάτησαν» στην επιτυχημένη συνταγή του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.

Εν συνεχεία ανέλυσαν πλήρως όλα όσα έχουν συμβεί στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ με όλες τις δικαστικές αποφάσεις κατά τους. Συνολικά όλα τα σχετικά θέματα. Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού αν δε γίνουν τα ματς με ξένους διαιτητές ζήτησαν να εξεταστεί η αναβολή των τελικών μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στην ΚΕΔ και την  ΕΟΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η πλευρά της Πολιτείας και του Γιώργου Βασιλειάδη δεν θεωρεί πως είναι εύκολη η αναβολή των τελικών εκτός αν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας ή κινδύνου σωματικής ακεραιότητας των εμπλεκόμενων. Από εκεί και πέρα και για τα υπόλοιπα ζητήματα δεν θα απαντήσει μάλλον επίσημα η Κυβέρνηση ωστόσο αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών σύντομα. Επίσης η Πολιτεία έχει διαθέση να έρθει σε επαφή και με την ΕΟΚ ώστε να δει τι μπορεί να γίνει.

πηγή:gazzetta