«Η ΑΕΚ βάζει δύσκολα στην Άντερλεχτ για Βράνιες»

«Η ΑΕΚ βάζει δύσκολα στην Άντερλεχτ για Βράνιες»

  • |

Παρότι στο Βέλγιο το θεωρούσαν δεδομένο, για πρώτη φορά επισημαίνουν ότι η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες δυσκολεύει για την Άντερλεχτ καθώς η ΑΕΚ αποδεικνύεται πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και προέκυψε το νέο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Βράνιες, στο Βέλγιο θεωρούσαν τη μετακίνηση του Βόσνιου στόπερ της ΑΕΚ σχεδόν σίγουρη. Ωστόσο, η ΑΕΚ φαίνεται στην πράξη ότι δεν πρόκειται να πιεστεί, ούτε να ρίξει τις απαιτήσεις της επειδή ο Βράνιες έχει μόλις ένα χρόνο στο συμβόλαιό του. Και αυτό είναι κάτι που εμφανίζεται για πρώτη φορά και στα ρεπορτάζ των Βέλγων, που κάνουν λόγο ότι η υπόθεση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού έχει δυσκολέψει για την Άντερλεχτ.

Συγκεκριμένα η Het Nieuwsblad υπογραμμίζει ότι το σίριαλ της Άντερλεχτ και του Βράνιες συνεχίζεται από τη στιγμή που η ΑΕΚ ζητάει περισσότερα χρήματα και δεν πέφτει κάτω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει για την παραχώρησή του. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Το δεδομένο λοιπόν στην περίπτωση Βράνιες είναι ότι η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση και μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά θα ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του, κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το πρωί της Τρίτης.

πηγή:gazzetta