Δ.Σ. στην Super League και κίνδυνος για την έναρξη του πρωταθλήματος

Δ.Σ. στην Super League και κίνδυνος για την έναρξη του πρωταθλήματος

Σε λίγη ώρα ξεκινάει το Δ.Σ. της Super League και όλα είναι στον αέρα με την δυσφορία να είναι έντονη στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να περάσει το 3-1 και μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League και του 2ου της Football League έχει ανάψει φωτιές στην διοργανώτρια αρχή, αφού σε λίγη ώρα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την απόφαση αυτή.

Στις 14.00 ξεκινάει το Δ.Σ της Super League και όπως είναι λογικό το κλίμα που επικρατεί είναι αυτό της αβεβαιότητας. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΑΕΛ η οποία θα ζητήσει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ και οι εκπρόσωποι των ομάδων κατά την διάρκεια της εισόδου στα γραφεία της Super League δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για την εξέλιξη αυτή.

Αυτή την ώρα έχουν έρθει οι Μπαταγιάννης, Σιωπήλης (Παναθηναϊκός), Μονεμβασιώτης (Απόλλων), Σπανός (Ατρόμητος), Καρυπίδης (Άρης), Δάρας (Πανιώνιος και αντιπρόεδρος Super League), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Κούγιας (ΑΕΛ), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Τσικνής (Λαμία) Πιαλόγλου (Ξάνθη), και σε λίγη ώρα θα μάθουμε τι απόφαση θα βγάλει το Δ.Σ. το οποίο θα κρίνει αν θα έχουμε πρωτάθλημα η όχι.

πηγή:gazzetta