Οριστικά στις 7/06 το Ξάνθη-Ατρόμητος

Οριστικά στις 7/06 το Ξάνθη-Ατρόμητος

  • |

Δεν χρειάστηκε εντέλει η τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (05/06) του Δ.Σ. της Super League, για να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης Ξάνθη-Ατρόμητος, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (6/6, 20:00) στα «Πηγάδια», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Το προεδρείο της Λίγκας, κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες και τις υγειονομικές αρχές και την ΕΡΤ, αποφάσισε να «μεταφέρει» την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα για την Κυριακή (07/06) στις 18:45 στο γήπεδο «Πηγαδιών», έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των επιτελείων των δύο συλλόγων.

Νωρίτερα σήμερα (4/6), η ΠΑΕ Ατρόμητος έστειλε επιστολή στη Super League με την οποία έθετε ερωτήσεις ως προς την ασφάλεια της αποστολής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Η ομάδα του Περιστερίου ήθελε να έχει λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα.

amna.gr