Η νέα προσέγγιση και ο ισχυρός κρίκος

Η νέα προσέγγιση και ο ισχυρός κρίκος

  • |

Η ζωή κύκλους κάνει και ίσως τον συγκεκριμένο αρκετοί να τον είχαν προβλέψει. Οσοι κατανοούσαν πως η προσέγγιση του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο ποδόσφαιρο δεν θα αφήσει άλλα περιθώρια.

Και όντως, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη νέα προσέγγιση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και

Τάσος Τσατάλης

Εχει γίνει ξανά πρόσφατα και είχε αποτέλεσμα. Βρέθηκε ο μέχρι τα τέλη του 2016 πανίσχυρος στα κέντρα αποφάσεων Ολυμπιακός, έξω από αυτά. Κι ακολούθησε ο καβγάς μεταξύ αυτών που είχαν συμπράξει για να τον θέσουν εκτός.

Πρώτα «έσπασε» ο Γιάννης Αλαφούζος, έπειτα μεταξύ τους οι δύο Πόντιοι. Οι δύο τελευταίοι δύσκολα θα αποκτήσουν σε προσωπικό επίπεδο τον κώδικα επικοινωνίας που είχαν κάποτε. Αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα λέει μια χαρά και με τους δύο. Και στη νέα προσέγγιση αποτελεί πολύ πιο ισχυρό κρίκο απ’ ό,τι την πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αυτός που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην κυβέρνηση από τους τρεις. Ασφαλώς και οι άλλοι έχουν κάνει τα κουμάντα τους, όμως ο «φορ περιοχής» που είναι… πιο κοντά στο τέρμα και πάντα… μέσα στις φάσεις για γκολ, είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Αλλωστε, τα πραγματικά προβλήματα για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άρχισαν όταν δημόσια ο Παναθηναϊκός τον έβαλε απέναντι…

Οπωσδήποτε, οι προσεγγίσεις δεν αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο. Απλώς το κομμάτι που αφορά το ποδόσφαιρο, φαίνεται περισσότερο. Και σε αυτό η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης φανερά περιμένει από την κυβέρνηση την πλήρη αποκατάσταση της επιρροής που είχε στα ποδοσφαιρικά κέντρα εξουσίας…

efsyn.gr