ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Ψηφίζουμε τις δυνάμεις που αντιστέκονται και διεκδικούν στο πλάι των αγωνιζόμενων πολιτών για τα λαϊκά συμφέροντα.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Ψηφίζουμε τις δυνάμεις που αντιστέκονται και διεκδικούν στο πλάι των αγωνιζόμενων πολιτών για τα λαϊκά συμφέροντα.

  • |

 

Σήμερα, η πλειονότητα του Ελληνικού λαού μαστίζεται από τη φτώχεια, που έφεραν οι πολιτικές των υποτακτικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να κυριαρχήσουν οι τραπεζίτες και τα πλοκάμια τους.

Σ’ αυτό το μήκος κύματος και η δράση της Περιφερειακής αρχής, υλοποίησε εκείνες τις κεντρικές πολιτικές που είναι και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης( ΕΕ) και εξυπηρέτησε τους λίγους και δυνατούς, σε βάρος των πολλών και αδυνάτων. Έτσι σήμερα η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι (με τα δικά της στοιχεία) η φτωχότερη στην Ελλάδα και στο έσχατο σκαλοπάτι φτώχειας της ΕΕ-παρακάτω δεν πάει.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες Αιτωλοακαρνάνες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μάη και να δώσουν δύναμη στις δυνάμεις, που αγωνίζονται αδιάκοπα κόντρα στις πολιτικές εξαθλίωσης των εκφραστών της οικονομικής ολιγαρχίας και υπερασπίζονται  τα συμφέροντα των αδύναμων και των απροστάτευτων κοινωνικών στρωμάτων.

Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς μνημονιακές πολιτικές!

Υπάρχει άλλος δρόμος!

 

Ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για Ευρωβουλή

Ψηφίζουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για Περιφέρεια