Να ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ  η πρόταση

Να ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ η πρόταση

  • |

Η υπογραφή από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη σχετικής υπουργικής απόφασης, με την οποία παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων μέχρι 21/04/2017 που έχουν κύρια κατοικία ή έδρα το Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου σε όλο το εύρος του δήμου και τις Δημοτικές Ενότητες Αιτωλικού,  Οινιαδών , αναμφισβήτητα αποτελεί θετική εξέλιξη.

Με αφορμή την ανωτέρω εξέλιξη  η  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ  Μεσολογγίου θεωρεί ότι πρέπει να ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ  η πρόταση για παράταση των πάσης φύσεως βεβαιωμένων οφειλών των επιχειρηματικών, μικρομεσαίων εμπόρων και αγροτών που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ  επλήγησαν  από τις πρόσφατες καταστροφές  και τις έντονες βροχοπτώσεις και σε άλλους φορείς ( ΙΚΑ , ΟΑΕΕ, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΜ  κλπ ), μέχρι το διάστημα ισχύος της κατάστασης  έκτακτης ανάγκης (21/04/2017).

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια απόφαση θα δώσει βαθειά ανάσα στους τοπικούς παράγοντες της αγοράς και της αγροτικής παραγωγής ώστε να  σταθούν στα πόδια τους και να προγραμματίσουν τα επόμενα βήματά  τους . –

 ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ