Εγκαίνια έκθεσης γραμματοσήμου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

Εγκαίνια έκθεσης γραμματοσήμου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

  • |

Με τα εγκαίνια έκθεσης γραμματοσήμων από τη Φιλοτελική Εταιρεία Αγρινίου συνεχίζονται από προχθές στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο οι εκδηλώσεις για τα 191 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, χαρακτήρισε την έκθεση ως μια διαδρομή στο χρόνο, μέσα από σπάνιες εκδόσεις επιστολών , γραμματοσήμων και άλλων εντύπων που αναφέρονται στην ιστορική, πολιτική και κοινωνική του τόπου.

Παρευρέθηκαν εκ μέρους των ΕΛΤΑ ο Δ/νων Σύμβουλος   κ. Ι. Ζαρολιάγκης, ο δ/ντής Φιλοτελισμού  κ. Γ. Τζούρας, η Περιφερειακή Δ/ντρια κυρία Αν. Βανδώρου και ο Δ/ντής ΕΛΤΑ Μεσολογγίου κ. Β. Παπουτσής, ο πρόεδρος της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου κ. Ιωαν. Σκαρμούτσος καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Π. Τσιχριτζής.

Παρευρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Κότσαλος,  οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Καρβέλης, Σπ. Ψιλογιάννης, Γ. Καραπαπάς και Π. Σταράμος, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δ. Μπουσμπουρέλης και η αντιπρόεδρος Σ. Λαναρά, καθώς επίσης ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Αν. Σκαρμούτσος και ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Μπαλαμπάνης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.