ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

  • |

 

 

Την Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου και τον Διοικητή της κύριο Θάνο Χριστοβασίλη επισκέφτηκε ο υπ. Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος μαζί με τα στελέχη της παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Νεκταρία Πανάγου, Αλέξανδρο Πετσίνη, Θεοδώρα Ζαμπάρα, Μυρτώ Κιμινουλάκη, Βασίλη Πατσαούρα και Παγώνα Πολιτοπούλου.

 

Στη συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενημερώθηκαν για τις ανάγκες που υπάρχουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Επιπλέον , θέμα συζήτησης της επίσκεψης αυτής ήταν το ζήτημα της αντιπυρικής προστασίας και οι τρόποι θωράκισης της Ναυπακτίας. Ταυτόχρονα, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα όπως η ανάγκη στελέχωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επιπλέον προσωπικό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και η ανάγκη άμεσης επίλυσης του προβλήματος πρόσβασης στις δύσβατες δασικές και ορεινές περιοχές.

 

Ο κύριος Τάκης Λουκόπουλος ευχαρίστησε τον Διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής για την πολύτιμη συνεισφορά του στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος και δήλωσε :‘’Είμαστε δίπλα τους, θα τους στηρίξουμε πάση θυσία και με κάθε τρόπο για να συνεχίζουν το έργο τους για το καλό όλων μας! Για το καλό της Ναυπακτίας μας! Eίναι χρέος μας να υποστηρίζουμε το Πυροσβεστικό Σώμα, ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στον επιτελικό του ρόλο’’.

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.