ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  • |

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
φίλες και φίλοι,
Μετά από μια μεγάλη συνδικαλιστική πορεία (1997),και ειδικά ως απλό μέλος  του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας και Δωρίδας (από το 2002) και πολύ περισσότερο ως Πρόεδρος (από το 2011) ενός τόσο σημαντικού θεσμικού οργάνου και του μεγαλύτερου φορέα του Δήμου, ήρθε η ώρα και αποφάσισα  ότι θα πρέπει να αποχωρήσω από την θέση του προέδρου, παραχωρώντας την θέση σε έναν νέο άξιο και έμπειρο συνάδελφο, ο οποίος με τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ, θα συνεχίσουν το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε και σιγά σιγά υλοποιήσαμε και ακόμη συνεχίζουμε να υλοποιούμε.
Οι Σύλλογοι τα Σωματεία και οι Ομοσπονδίες για να λειτουργήσουν και κυρίως για να φέρουν αποτελέσματα στην προάσπιση  των συμφερόντων και στην επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών, χρειάζεται ομαδική δουλειά και ασφαλώς το όποιο όφελος προκύψει θα είναι για το καλό όλων των επαγγελματιών.
Σε όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής μου, ως πρόεδρος προσπάθησα να αναδείξω, να προβάλω και να διεκδικήσω μαζί με τους συναδέλφους μου τα πιο σημαντικά προβλήματα του κλάδων που εκπροσωπούμε, να πετύχω την  εξωστρέφεια της Ομοσπονδίας ,την συνεχή εκπροσώπηση μας στην ΓΣΕΒΕΕ, την συνεργασία με άλλους φορείς , την καλή σχέση και συνεργασία με όλες τις δημοτικές αρχές διαχρονικά επιδιώκοντας λύσεις στα προβλήματα μας σε τοπικό επίπεδο, και την ανάδειξη του κοινωνικού έργου και βοήθειας προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς , όλα τα μέλη των παρελθόντων  ΔΣ της Ομοσπονδίας, που πίστεψαν σε μένα και με την ψήφο τους μου εμπιστευθήκαν το ρόλο να τους εκπροσωπώ  στα θεσμικά όργανα, να διεκδικώ και να προτείνω λύσεις για την επίτευξη των στόχων μας. Βεβαίως θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και συνεργαστήκαμε  όλα αυτά τα χρόνια με την θεσμική τους ιδιότητα , με τις συμβουλές τους και με την παρουσία τους στους αγώνες μας και ειδικά τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά , τους Δημάρχους κ. Γιάννη Μπουλέ, κ. Τάκη Λουκόπουλο και κ.Βασίλη Γκίζα και τα ΜΜΕ για την προβολή των θέσεων και των προβλημάτων της Ομοσπονδίας.
Τέλος  δεσμεύομαι ότι, σε όποιο μετερίζι των αγώνων κι αν βρεθώ  θα συνεχίσω να προσφέρω ,σε όποιον θεωρήσει χρήσιμες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισα μέσα από αυτή την διαδρομή μου, είτε σε κάθε απλό συνάδελφο  είτε στο νέο Δ.Σ. του οποίου θα είμαι απλό μέλος.
Εύχομαι καλή δύναμη και μια δημιουργική θητεία στον πρόεδρο κ. Παπαιωάννου Αποστόλη και στο νέο Δ.Σ.

Με εκτίμηση

Θέμης Δαβανέλλος

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.