Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την Πέμπτη 8 Μάρτη στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την Πέμπτη 8 Μάρτη στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Στη γιορτή της γυναίκας 8 Μαρτίου στις 10 το βραδυ η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ φιλοξενεί ένα δυνατό σχήμα με μουσικές jazz, soul, blouse.  Μέλος του σχήματος αυτού, ο Μένιος Γούναρης στα πλήκτρα, γνωστός από τη μακρόχρονη θητεία του στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την Πέμπτη 8 Μάρτη στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.

Οι Liquid Streets σε μονοπάτια jazz,Blues,soul και μαύρης μουσικής. Δημιουργήθηκαν το 2012 από τον Μάνο Αναγνωστόπουλο και τον Γιώργο Δάφνο . Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Άμστερνταμ το 2004 κατά την διάρκεια των μουσικών σπουδών τους .Μέσα απο την συνεχή καλλιτεχνική τους συνύπαρξη στα μονοπάτια της Jazz , Blues , Soul και μαύρης μουσικής γενικότερα , μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα που μπορείς να απολαύσεις στα Live των Liquid Streets !

Το γκρουπ έχει πειραματιστεί ποικιλοτρόπως φιλοξενώντας στην σκηνή τραγουδιστές και mc όπως η Νατάσα Τσίρου ο Απόλλων Νεόπουλος και ο Jeff Gonzalez , κιθαρίστες όπως ο Leo Tasios Απόστολος Λεβέντοπουλος , πιανίστες οπως ο Γιώργος Λαγογιαννης και Γιώργος Μουτάφης ντράμερς όπως ο Τόλης Γούλας και ο Μάριος Ιωάννου . Μεταλλάχτηκαν ακόμα και σε Big Band με τους πνευστούς , Δημήτρη Καραγιάννη , Γιάννη Παπαναστασίου και Γρηγόρη Ασημακόπουλο . Μέσα από αυτές τις μουσικές συναθροίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές το γκρουπ καταλήγει στο σήμερα στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του με τον Βαγγέλη Μπαλιούση στα τύμπανα και τον Μένιο Γούναρη στα πιάνο και τα synthesizer.

Ο Βαγγέλης Μπαλιουσης έφερε με τις εκρηκτικές μπαγκέτες του την αφρικανική κουλτούρα και την βαθειά γνώση της hip hop μουσικής .

Ο δεξιοτέχνης Jazz πιανίστας Μενιος Γούναρης με τις βαθιές αναφορές του στην Bebop μουσική συμπληρώνει τον πυρήνα των Liquid Streets .

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€
ΤΗΛ. 2641058830.