Κακλαμάνης: Με εξέπληξε ευχάριστα ο πρωθυπουργός παραδεχόμενος τα λάθη για την πανδημία

Κακλαμάνης: Με εξέπληξε ευχάριστα ο πρωθυπουργός παραδεχόμενος τα λάθη για την πανδημία

  • |

Ως εξαιρετικά θετική κρίνει την εικόνα του πρωθυπουργού στη τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης. Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 σημείωσε ότι είναι γενναίο να παραδέχεται ενδεχόμενα λάθη ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Πιστέψαμε ότι κερδίσαμε τον πόλεμο ενώ κερδίσαμε απλά μια μάχη τον Ιούνιο», σχολίασε ο κ. Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι εκεί οφείλεται η ραγδαία αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου στη χώρα μας. Πρόσθεσε επίσης, πως ακόμη και οι επιστήμονες, υπολόγιζαν να έρθει πιο αργά το δεύτερο κύμα αλλά τελικά ήρθε νωρίτερα και είναι σφοδρότερο. Σημείωσε επίσης, ότι όταν φόραγε μάσκες από το καλοκαίρι, πολλοί τον αντιμετώπισαν σκωπτικά, «ξεγελαστήκαμε και χαλαρώσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο πρώτο κύμα είχαμε καλά αποτελέσματα όπως είπε, διότι κυνηγούσαμε εμείς τον ιό, ύστερα χάθηκε το παιχνίδι. Τέλος, κατά την άποψη του, πρέπει να υπάρχει μια ελαφριά χαλάρωση των μέτρων μετά τις 15 Δεκεμβρίου και αναλόγως την επιδημιολογική κατάσταση. «Προτιμότερο να θυμόμαστε αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα παρά να μην υπάρχουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

.topontiki.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.