Χρηστίδης για νέα μέτρα: Κυβέρνηση ράβε – ξήλωνε χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο

Χρηστίδης για νέα μέτρα: Κυβέρνηση ράβε – ξήλωνε χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο

  • |

Τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το lockdown, σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να κινείται χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο, μπερδεύοντας τους πολίτες, οδηγώντας σε αδιέξοδο επαγγελματίες και καταναλωτές. Για ακόμη μια φορά, δείχνει έλλειψη στρατηγικής και ανεπάρκεια. Η επίμονη της, δε, στα οριζόντια μέτρα σε όλη την επικράτεια, είναι λάθος. Μόνη λύση η πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για το ασφαλές άνοιγμα, μετά από μαζικά τεστ», είπε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Όλα δείχνουν ότι ήταν προσωπική πολιτική απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το αυστηρό απαγορευτικό της προσεχούς εβδομάδας (3-10 Ιανουαρίου), προκειμένου όπως λένε οι κυβερνητικοί να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις,  και να επιτευχθεί άνοιγμα των σχολείων, το συντομότερο δυνατό, στις 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο τέλος της 2ης εβδομάδας του Ιανουαρίου θα αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και με βάση αυτή την αξιολόγηση θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις για τους υπόλοιπους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.

.topontiki.gr/

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.