Παφίλης σε Μπογδάνο: «Τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος!» (Video)

Παφίλης σε Μπογδάνο: «Τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος!» (Video)

  • |

Ο βουλευτής του Θανάσης Παφίλης απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνο για τις επιθέσεις που δέχεται το ΚΚΕ  λέγοντας του «τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος».

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επαλήλθε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλη, στην ανακοίνωση του ΚΚΕ σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, το ΚΚΕ  «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκου, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον».

Ο Θανάσης Παφίλης παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει, ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις, η οποία εκφράσθηκε και στην περίπτωση της επίθεσης σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ υπενθυμίζοντας την περίπτωση της αποκάλυψης ταυτότητα διαδηλωτή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, επανάλαβε σηκώνοντας τους τόνους: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: “Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος».

topontiki.gr/

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.