Οι καλές αντιγραφές

Οι καλές αντιγραφές

  • |

Οι γυναίκες που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους του Ιράν μας εμπνέουν με την αυταπάρνηση και την αγωνιστικότητα τους καθώς δεν διστάζουν να θυσιάσουν μέχρι και τη ζωή τους απέναντι σε αυτό το βάρβαρο καθεστώς που σκότωσε την 22χρόνη αδερφή τους, την Αμινί. Στηρίζουμε αυτές τις ηρωίδες και καταγγέλλουμε το δολοφονικό και καταπιεστικό καθεστώς που επιτίθεται στις κινητοποιήσεις τους και που πρότερα σκότωσε την νεαρή κοπέλα.

Στηρίζουμε όμως το γυναικείο κίνημα παντού και άνευ όρων, όχι μόνο εκεί που δεν «στεναχωριούνται» οι «φίλοι» μας οι Αμερικάνοι, διότι βλέπουμε τις υποκριτικές αντιδράσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που αμφότεροι με τις Κυβερνήσεις τους συνδιαλέχθηκαν με το εξίσου βάρβαρο, δολοφονικό και καταπιεστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο αντιμετωπίζει με τον ίδιο απάνθρωπο και απαράδεκτο τρόπο τις γυναίκες.

Απέναντι σε αυτή την υποκρισία του νατοϊκού τόξου που στηρίζει τις γυναίκες αλά καρτ, αρκεί δηλαδή να μην εναντιώνονται σε κάποιο καθεστώς που τα έχουν καλά οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ή που κάνει συμφωνίες για «δουλίτσες» ο κ. Μητσοτάκης σήμερα και ο κ. Τσίπρας πριν, χρειάζεται μια πραγματική και ειλικρινής στήριξη του αγώνα των καταπιεσμένων γυναικών και στο Ιράν και στη Σαουδική Αραβία και παντού.

mera25.gr/

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.