Αυγή κατά Χρυσόγονου, τον καλεί να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αυγή κατά Χρυσόγονου, τον καλεί να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ!

  • |

Συνεχίζει και κλιμακώνει η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα Χρυσόγονου, το οποίο προέκυψε με αφορμή τις δημόσιες αιχμές του ευρωβουλευτή για έλλειμμα ενημέρωσης του πρωθυπουργού στα ευρωπαικά ζητήματα,  . Συγκεκριμένα η Αυγή, ασκώντας δριμεία κριτική αλλά και προσωπική επίθεση εναντίον του,  καλεί εμμέσως τον κ. Χρυσόγονο να αποχωρήσει από το κόμμα!
«Αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους του Μαξίμου, λάθος ευρωπαϊκή ενημέρωση, και λάθος ψηφοφόρους -ένα τμήμα τουλάχιστον των οποίων δεν τους μπορείτε- διορθώστε τα όλα με μια απλή κίνηση. Την οποία ξέρετε» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Είναι πράγματι αξιοπερίεργο, που η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε άλλες  πολύ χειρότερες για περιπτώσεις έδειχνε μια αξιοθαύμαστη ανοχή στη διαφορετική προσέγγιση και τη κριτική, αποφάσισε αυτή τη φορά, να ασκήσει ένα είδος «μπούλινγκ» στον ευρωβουλευτή, ο οποίος ουσιαστικά διατύπωσε ένα δίκαιο και εύλογο παράπονο: Να συναντά και να συνομιλεί ο πρωθυπουργός με τους ευρωβουλευτές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Γιατί πράγματι, μπορεί ο τρόπος της διατύπωσης της κριτικής να ήταν άκομψος, η ουσία της όμως του αιτήματος είναι ορθή.

Η εφημερίδα στην επίθεσή της κατά του ευρωβουλευτή, κάνει λόγο για «έπαρση που πλημμυρίζει τα λόγια» του ευρωβουλευτή, ενώ αφήνει αιχμές και για τον τηλεοπτικό σταθμό, μέσω του οποίου άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό.

«Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσατε κάποτε. Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε, αν ο Τσίπρας έχει, όπως λέτε, πρόβλημα ενημέρωσης για τα θέματα της Ευρώπης, εμείς είχαμε πρόβλημα ενημέρωσης για τα θέματα Χρυσόγονου» καταλήγει η «Αυγή».

Ο κ. Χρυσόγονος την Πέμπτη, υποστήριξε ότι έχει να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό από τον Μάρτιο του 2015, καθώς «προφανώς, θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου».

.presspublica.gr