Λαφαζάνης: Οι μόνοι που διώκονται σε αυτή τη χώρα είναι οι φτωχοί πολίτες και τα φτωχά νοικοκυριά

Λαφαζάνης: Οι μόνοι που διώκονται σε αυτή τη χώρα είναι οι φτωχοί πολίτες και τα φτωχά νοικοκυριά

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών ματαίωσε πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Κάτια Νταβράνη

Δυναμική παρέμβαση είχε και στην Αθήνα το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών. Για άλλη μια φορά όλες οι συλλογικότητες έδωσαν το παρόν στις κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία, από την Λαϊκή Ενότητα, έως το ΕΠΑΜ, τον Συντονισμό και το ”Δεν πληρώνω” κ.α.
Πιο μαζική από κάθε άλλη φορά και ιδιαίτερα αγωνιστική ήταν η παρουσία πολιτών στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, όπου έδωσε το παρόν αι ευρεία αντιπροσωπεία στελεχών της ΛΑ.Ε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Λαφαζάνης έκανε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Ειρηνοδικείο την παρακάτω δήλωση:

”Εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά και αγύριστα, με σκανδαλώδη τρόπο και σκανδαλώδεις όρους, έχουν πάρει όλα τα μνημονιακά κόμματα και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Αντί, όμως, όλες οι κομματικές ηγεσίες και οι διοικήσεις των μέσων να ξηλωθούν, να διωχθούν ποινικά με βαρύτατες κατηγορίες και να εκπλειστηριασοτύν οι προσωπικές, κομματικές και εταιρικές τους περιουσίες, όχι μόνο δεν διώκονται αλλά και συνεχίζουν να κυβερνούν τη χώρα και να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό.
Οι μόνοι που διώκονται σε αυτή τη χώρα είναι οι φτωχοί πολίτες και τα φτωχά νοικοκυριά που σέρνονται στα δικαστήρια και στα Ειρηνοδικεία εκπλειστηριάζονται τα σπίτια και τα ακίνητα τους.

Έλεος, Ανατροπή και σεισάχθεια εδώ και τώρα.

Λογοδοσία για τους μνημονιακούς εγκληματίες.”

newreport.gr