Γεννηματά: Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ – Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του

Γεννηματά: Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ – Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του

Στη «γνωστή κουτοπόνηρη λογική της κυβέρνησης» απέδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τα σενάρια για κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ. Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στο πλαίσιο αυτό, επέμεινε στη θέση της για κυβέρνηση ευρύτατης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, με τα δυο πρώτα κόμματα να συμμετέχουν σε αυτή.

«Θα μπορούσε να είχε γίνει, αλλά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ δεν το αποδέχτηκαν. Αν το είχαν αποδεχτεί, η χώρα θα είχε κάνει τα πρώτα βήματα ανάκαμψης», σημείωσε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Εδώ που βρισκόμαστε πρέπει να κάνουμε όλοι πίσω. Το δίλημμα είναι εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή», συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επισήμανε ότι μόνο έτσι θα υπάρξουν λύσεις «πάνω από το τραπέζι, θεσμικά, διακομματικά για τα ΜΜΕ και για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα».

Τέλος, σχολίασε και το ταξίδι του προέδρου της Ν.Δ. στη Γερμανία: «Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε (λέει) πρόγραμμα στη κ. Μέρκελ. Είναι μόνο για την κ. Μέρκελ; Γιατί στην Ελλάδα πρόγραμμα δεν έχει παρουσιάσει;».

thestival.gr