ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ > Ο Κουρουμπλής παραδέχθηκε δημόσια ότι ΒΛΕΠΕΙ το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ > Ο Κουρουμπλής παραδέχθηκε δημόσια ότι ΒΛΕΠΕΙ το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα

Θα κυβερνάμε 3 4ετίες! Ο Μητσοτάκης θα υποστεί δεινή πολιτική ήττα. Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα!!!

Αυτό δήλωσε ο στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής προκαλώντας αμηχανία και ερωτηματικά στο φιλοθεάμον κοινό: Πως είναι δυνατόν ο Κουρουμπλής να βλέπει τόσο καλά ώστε να διακρίνει το “καθαρό” βλέμμα του Τσίπρα; Τι ακριβώς συμβαίνει; Μήπως τελικά ο υπουργός βλέπει καλύτερα και από την Αννα Κορακάκη; Τι συμβαίνει με τον υπουργό;

-Η τετραετία θα εξαντληθεί. Θα δοθεί δυνατότητα στον Ελληνικό λαό στο τέλος της τετραετίας να μας κρίνει. Αυτή είναι κυβέρνηση οκταετίας» δήλωσε σήμερα στον Αυτιά.

Στις συνεχείς ερωτήσεις εάν η κυβερνητική πλειοψηφία θα ψηφίσει νέα μέτρα ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: «Μην ψάχνετε αποστάτες μέσα στην στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Αν πέσει αυτή η κυβέρνηση θα έχουμε πολιτική αστάθεια. Κάνουμε μια γιγαντιαία προσπάθεια. Τώρα θα έρθει η συμφωνία,θα δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε και ποιο είναι το περιεχόμενο της. Κάντε λίγη υπομονή για να δούμε τη συμφωνία, να δούμε και τα αντίμετρα. Να ρωτάτε αυτούς τους κυρίους που λένε θα μειώσουν… από πού θα μειώσουν;»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι:

-Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα(!!!!!).Εμείς θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου για να βγάλουμε τη χώρα από από την καταστροφή…

pitsirikidotnet.gr