Λαφαζάνης: Το λάθος είναι ο ίδιος ο Τσίπρας

Λαφαζάνης: Το λάθος είναι ο ίδιος ο Τσίπρας

  • |

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι ξεπούλησε ξεδιάντροπα τη λαϊκή βούληση.

“Ο Τσίπρας είναι το λάθος στην κυβέρνηση και όχι απλώς οι επιλογές του σε πρόσωπα.
Λάθος είναι η πολιτική που ακολουθεί. Η προδοσία του που οδηγεί στην καταστροφή την χώρα”.

“Η μόνιμη θέση του Τσίπρα ήταν να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη. Ποτέ δεν είχε στο μυαλό του την έξοδο από το ευρώ» υποστήριξε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Π.Λαφαζάνης , ο οποίος αναφερόμενος στη φράση του Τσίπρα: “Να φύγουμε από την Ευρώπη να πάμε που; Σε άλλο γαλαξία;”, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό “ανιστόρητο και αγεωγράφητο αφού δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες που δεν ανήκουν ούτε στην ευρωζώνη ούτε καν στην ΕΕ. Αυτές βρίσκονται σε άλλο γαλαξία;”.
«Ο Τσίπρας ξεπούλησε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο τη λαϊκή βούληση που εκφράστηκε καθαρά δύο φορές για να ακολουθήσει τον μνημονιακό δρόμο.

Ερωτηθείς για το αίτημα περί εξεταστικής για τη διακυβέρνηση του α’εξαμήνου της κυβέρνησης Τσίπρα, ο κ.Λαφαζάνης έκανε λόγο για «αστεία πράγματα».

«Όταν μια εξεταστική ωστόσο, ζητείται από την αντιπολίτευση, η κυβέρνηση πρέπει να την κάνει πράξη, έτσι ώστε να δείχνει ότι υπάρχει διαφάνεια και δεν έχει να κρύψει τίποτα.
Να δείτε, όμως, ότι αν γίνει εξεταστική, στο σκαμνί θα κάτσουν κυβέρνηση, Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλοι οι μνημονιακοί που στο Συμβούλιο αρχηγών συνήργησαν στο πραξικόπημα μετατροπής του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ» είπε ο κ.Λαφαζάνης.

«Η Ελλάδα θα ζήσει μαύρα χρόνια έλεγα από το 2008 και με χαρακτήριζαν άνθρωπο των σπηλαίων και δραχμιστή. Οι κυρίαρχοι αυτής της χώρας έβλεπαν μέχρι τη μύτη τους» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης.

.iskra.gr

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος