«Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση όταν και άμα έρθει η ώρα»

«Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση όταν και άμα έρθει η ώρα»

Για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών τοποθετήθηκε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο υπουργός Άμυνας διεμήνυσε ότι το κόμμα του θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση όταν έρθει η συμφωνία για την ΠΓΔΜ στη Βουλή.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν παραχωρεί ποτέ και σε κανέναν τον όρο Μακεδονία, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

«Εκείνοι που παρέδωσαν το όνομα Μακεδονία με σύνθετη ονομασία εδώ και χρόνια, τώρα μας κάνουν τους Μακεδονομάχους και τολμούν να λοιδορούν εμάς» είπε ο υπουργός Άμυνας και επισήμανε ότι ο «κόσμος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Αυτή τη λαϊκή εντολή όταν έλθει η ώρα και άμα έλθει η ώρα θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που διαθέτουμε. Με την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε εκ νέου για στόχο ανατροπής της κυβέρνησης πριν από τις 21 Αυγούστου και επιτέθηκε επί του προσωπικού στον Δημήτρη Καμμένο, καλώντας, παράλληλα τον Γιώργο Λαζαρίδη να επιστρέψει την έδρα του στους ΑΝ. ΕΛΛ. .

«Ο συγκεκριμένος (Δ. Καμμένος) τον εξέλεξαν επειδή έχει το ίδιο όνομα με εμένα χωρίς να έχουμε καμία συγγένεια. Ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πιέσεις. Μας είπε ότι τον απείλησαν και ότι τον κάλεσαν μαζί με άλλον έναν υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένο για να τα βρούνε».

efsyn.gr