«Η Ν.Δ. θέλει πάνω από όλα να δώσει ευκαιρίες στους πιο αδύναμους»

«Η Ν.Δ. θέλει πάνω από όλα να δώσει ευκαιρίες στους πιο αδύναμους»

«Η Ν.Δ. θέλει πάνω από όλα να δώσει ευκαιρίες στους πιο αδύναμους» Έμφαση στους αδυνάμους έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που χαρακτήρισε τη Ν.Δ. ως το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας που δεν χωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις.

Άλλο ένα προεκλογικό μήνυμα περί ενότητας απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του κόμματός τουστις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού που απηύθυνε το βράδυ της Τετάρτης, σε στελέχη και φίλους της Ν.Δ. στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «κάποιοι, ακόμα και σήμερα, επιχειρούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό. Να μας χωρίσουν σε πολλούς και σε λίγους, σε ελίτ και στον λαό», σημειώνοντας ότι «είμαστε εδώ πέρα για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό… είμαι εδώ για να προχωρήσω με όλες τις Ελληνίδες και με όλους τους Έλληνες ενωμένους».

«Ν.Δ., το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας»
Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να αποδομήσει τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι εφαρμόζει πολιτικές υπέρ των αδυνάμων, σε αντίθεση με τη Ν.Δ.

Όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «το μεγαλύτερο σκιάχτρο που κτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας μία Ν.Δ. που δεν υπάρχει, είναι να προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες ότι εμείς δεν είμαστε εδώ για τα συμφέροντα των πιο αδύναμων… Τους απαντώ με μία φράση: Η Ν,Δ, ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα αυτής της χώρας. Ένα κόμμα το οποίο δεν χωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις, ένα κόμμα που μέσα από την πολιτική του θέλει πάνω από όλα να δώσει ευκαιρίες στους πιο αδύναμους, ώστε να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να βελτιώσουν το εισόδημά τους».

Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε ένα τολμηρό σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα φέρει την ανάπτυξη και θα επιτρέψει στην Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της για πρώτη φορά από την αρχή της κρίσης. Για να έχουν όλοι οι Έλληνες ευκαιρίες ευημερίας. #Ενωμένοι_Μπορούμε https://t.co/injJaJGgMA pic.twitter.com/eATTnW152Y

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 12, 2019
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του, αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσει λέξεις ή φράσεις που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του για τα επιδόματα: «Δεν είμαστε αντίθετοι στα επιδόματα», είπε ξεκάθαρα και συμπλήρωσε: «Τα επιδόματα χρειάζονται για να ανακουφίσουν τον πόνο, αλλά μεταξύ ενός επιδόματος και μιας καλής θέσης εργασίας, θα διαλέγω πάντα το δεύτερο», είπε.

Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα: αυτό είναι το μήνυμα με το οποίο θα πάμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δεν το διαλέξαμε τυχαία. Το διαλέξαμε διότι μόνο με ισχυρή ανάπτυξη θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλές καλές θέσεις εργασίας για όλους. https://t.co/RRi2e9fEvy pic.twitter.com/DjnibPyayE

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 12, 2019
Τέλος, κάλεσε τους νέους της χώρας «να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και να στηρίξουν τη Ν.Δ., αν θέλουν καλύτερη δημόσια παιδεία, καλύτερα δημόσια πανεπιστήμια χωρίς μπαχαλάκηδες και άλλους ακραίους και δημόσια παιδεία συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας».

/tsiminiera.com