Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με βουλευτές της ΝΔ

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με βουλευτές της ΝΔ

  • |

Έξαλλος δήλωνε στον ΣΚΑΪ ο γνωστός, για τα «γαλάζια» του φρονήματα, δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε και η αφορμή ήταν η χθεσινή στάση στο Μετρό και οι παρεμβάσεις που όπως αποκάλυψε πραγματοποιήθηκαν από βουλευτές της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε νεοδημοκράτες βουλευτές τηλεφωνούσαν στη διεύθυνση του Μετρό για να μη γίνουν οι μεταθέσεις των εργαζομένων από τα γραφεία της εταιρείας στα εκδοτήρια (ταμεία) γιατί επρόκειτο για γαλάζια παιδιά.

 

Δηλαδή «γαλάζια παιδιά» ήταν ανάμεσα στο «2% των εργαζομένων που ταλαιπώρησε πέντε εκατομμύρια κατοίκους του Λεκανοπεδίου», όπως έλεγε η κυβέρνηση.

Μάλιστα προκάλεσε τη ΝΔ αν θέλει να διαψεύσει τις πληροφορίες του.

Και συνέχισε:
«Αν έχει συμβεί αυτό, θερμά θερμότατα συγχαρητήρια, πραγματικά δεν έχει σωσμό ο τόπος. Αν έχει γίνει και αυτό … η πηγή που μου το δίνει είναι έγκυρη. Αλλά -μου λέει-δεν μπορώ να το πω εγώ, πάρε και πές το εσύ… Επαναλαμβάνω πρώτα από όλα στα Μαξίμου, μετά στον κ. Καραμανλή τον υπουργό, σε όλους, ότι υπάρχουν λέει βουλευτές ΝΔ που τηλεφώνησαν στην διοίκηση να διαμαρτυρηθούν διότι η διοίκηση μεταθέτει το δικό μας παιδί, τον ΔΑΚίτη, τον νεοδημοκράτη, τον παίρνει από το γραφείο και τον πηγαίνει στο εκδοτήριο. Ντροπή και αίσχος. Παιδιά με συγχωρείτε ούτε μέχρι την γωνία δεν φτάνουμε!», ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε

.aftodioikisi.gr/