Οργή ΚΚΕ κατά Πορτοσάλτε: Καταγγέλλει «γκεμπελισμό» και «προβοκάτσια»

Οργή ΚΚΕ κατά Πορτοσάλτε: Καταγγέλλει «γκεμπελισμό» και «προβοκάτσια»

  • |

Σφοδρή επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και τον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή σχόλιά του σχετικά με τα προβλήματα στην κυκλοφορία που έχει προκαλέσει ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας».

Αναλυτικά, το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ.

Πολύ βολική -αν και γελοία- δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσε ο “Μεγάλος Περίπατος” και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο της Αθήνας, που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε.

Τι κι αν χθες αυτοί που κινητοποιούνταν ήταν οι κατά τα άλλα “ήρωες” υγειονομικοί! Προφανώς για αυτούς είναι ήρωες αν σκύβουν το κεφάλι κι όχι όταν διεκδικούν για την επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων… Αλήθεια για το σημερινό χάος στο κέντρο της Αθήνας ποια κινητοποίηση ευθύνεται;

Είναι προφανές ότι το νέο παραλήρημα Πορτοσάλτε δεν είναι ευθύνη μόνο του ιδίου, αλλά και της εκπομπής που τον φιλοξενεί (“Σήμερα”), σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν περνάει ούτε από έξω. Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι».

.topontiki.gr