Προφυλακίστηκε 48χρονος επισκέπτης καφέ-μπαρ που σιγοτραγουδούσε χωρίς να έχει αποστείλει σχετικό SMS

Προφυλακίστηκε 48χρονος επισκέπτης καφέ-μπαρ που σιγοτραγουδούσε χωρίς να έχει αποστείλει σχετικό SMS

  • |

Μια παρέκκλιση της στιγμής ήταν ικανή να αλλάξει βίαια τη ζωή του 48χρονου Λεωνίδα, ιδιωτικού υπαλλήλου από το Περιστέρι Αττικής, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού αφού συνελήφθη να σιγοτραγουδά το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» χωρίς να έχει προηγουμένως αποστείλει σχετικό SMS με τον κωδικό 6 στο 13033.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο Λεωνίδας γυρνώντας από τη δουλειά του συνάντησε μια παρέα τριών γνωστών σε καφέ-μπαρ-ουζερί των δυτικών προαστίων. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ έκατσε μαζί τους για ένα ουζάκι και έναν μεζέ και προτού περάσει πολλή ώρα η παρέα είχε έρθει στο κέφι.

Τότε ο 48χρονος υπέπεσε στο μοιραίο λάθος, ξεκινώντας να σιγοτραγουδάει τη θρυλική επιτυχία του Στράτου Διονυσίου ενώ άλλος θαμώνας έκανε ήχους κρουστών χτυπώντας το πιρούνι του στο τραπέζι. Ο τελευταίος φαίνεται πως πήρε στο λαιμό του τον Λεωνίδα καθώς αστυνομικοί που τύχαινε να περνούν από το σημείο «έπιασαν» το ρυθμό και αναγκάστηκαν να κάνουν έλεγχο στην παρέα, ανακαλύπτοντας και την παράβαση με τη μη αποστολή SMS.

Ο 48χρονος πέρασε το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ και οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή όπου και απολογήθηκε. Στη συνέχεια και μετά από σύσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, με την υποσημείωση ότι η απόφαση δεν αμφισβητεί σε καμία περίπτωση το μεγαλείο του Στράτου Διονυσίου.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του συμπαθούς Λεωνίδα και θα επανέλθει μόλις εκδικαστεί η υπόθεσή του το 2024.

tokoulouri.com