Χατ τρικ σημείωσε ο Ελπιδοφόρος

Χατ τρικ σημείωσε ο Ελπιδοφόρος

  • |

Με τρία γκολ σε 19 λεπτά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής συμπλήρωσε ένα εντυπωσιακό χατ τρικ στο «οικογενειακό» διπλό της Ομογένειας χθες Κυριακή, οδηγώντας στη νίκη την ομάδα του που αγωνιζόταν με τα μαύρα απέναντι στην άλλη πλευρά που έπαιζε με τα λευκά.

Ο κ. Ελπιδοφόρος σκόραρε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με τρομερό σουτ «κεραυνό» έξω από τη μεγάλη περιοχή και λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε άλλα δύο τέρματα, το ένα με κεφαλιά και το άλλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να «σφραγίσει» τη νίκη της ομάδας του από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Αλλά και πέρα από τα τρία γκολ, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής «έβγαλε μάτια» καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, εκπέμποντας ελπιδοφόρα μηνύματα για την πορεία της ομάδας του οικουμενικού Ελληνισμού που ομολογουμένως έχει στηρίξει πολλά πάνω του τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, πολλοί έκαναν λόγο για εμφάνιση που θύμισε τις ένδοξες μέρες του Μητροπολίτη Γέροντος Χαλκηδόνος Εμμανουήλ στα νιάτα του, στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Ωστόσο από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εμφανίστηκε μάλλον σκεπτικός μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Ήταν ωραίο ματς, έβαλα τρία γκολ αλλά και τι με αυτό; Είναι αυτό το νόημα της ζωής; Ή ακόμη περισσότερο, υπάρχει κάποιο νόημα ή ο καθένας μας ανακαλύπτει το δικό του, ζώντας σε πείσμα του παράλογου της ανθρώπινης ύπαρξης; Και στο επόμενο διπλό ελπίζω να βάλω τρία ή και περισσότερα τέρματα αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα το πετύχω μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί από κοντά την πορεία του Ελπιδοφόρου και θα ενημερώσει πρώτο για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.

.tokoulouri.com