Στα ύψη οι πωλήσεις τάπερ μετά την ανακοίνωση των βάσεων

Στα ύψη οι πωλήσεις τάπερ μετά την ανακοίνωση των βάσεων

Κατακόρυφη άνοδο σημειώνουν οι πωλήσεις τάπερ μετά την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, τα σούπερ μάρκετ άδειασαν μέσα σε λίγες μόλις ώρες από τα τάπερ που είχαν στα ράφια και τις αποθήκες τους, καθώς οι μανάδες της χώρας λεηλάτησαν κυριολεκτικά τα αποθέματα προκειμένου να προετοιμαστούν για την μαζική παραγωγή και αποστολή φαγητού από τον επόμενο μήνα.

«Επικράτησε πανικός» λέει υπάλληλος γνωστού σούπερ μάρκετ. «Δυο μανάδες πιαστήκαν μαλλί με μαλλί για το τελευταίο τάπερ με καπάκι ασφαλείας και χρειάστηκε να τις χωρίσουμε.»

Εκπρόσωπος των ταπεροπαραγωγών της χώρας επισήμανε ότι η περίοδος αυτή αποτελεί πάντα μια πρόκληση για τον κλάδο, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν.

«Είναι χρέος μας να εξασφαλίσουμε την ομαλή ροή γεμιστών και παστίτσιου στις φοιτητικές περιοχές της χώρας και πιστεύω ότι είναι ένα στοίχημα που και φέτος θα κερδίσουμε» είπε.


tovatraxi.com