Νεκρός νεαρός χίπης που έτρωγε καλαμάκια για να τα βιοδιασπάσει

Νεκρός νεαρός χίπης που έτρωγε καλαμάκια για να τα βιοδιασπάσει

  • |

Νεκρός ανακηρύχθηκε κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο Πρέβεζας 24χρονος ακτιβιστής, ο οποίος τρεφόταν αποκλεστικά με πλαστικά καλαμάκια και νερό για τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στην τοπική παραλία Λύχνος από αλιείς, οι οποίοι και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με κείμενα που υπάρχουν σε ιστολόγιο που διατηρούσε αλλά και σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο, ο 24χρονος ήταν ενεργό μέλος περιβαλλοντικής ομάδας χιλιάδων μελών με έδρα τη Στοκχόλμη. Η ομάδα αυτή έπειθε νέους σε όλο τον κόσμο να ακολουθούν τον λεγόμενο «ακτιβισμό διαίτης» κατα τον οποίο μπορούμε να τρώμε ό,τι θέλουμε να εξαφανίσουμε γιατί το στομάχι μας μπορεί να μετατρέψει τα πάντα σε άλας και νερό. Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με την ομάδα, με τη σωστή προετοιμασία και εξάσκηση βέβαια γιατί χωρίς αυτές χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του στομαχιού μας.

Ο 24χρονος με τις γνώσεις χημείας του λυκείου αποφάσισε πως όλα όσα λέγονται στην ομάδα φαίνονται σωστά, και έτσι ξεκίνησε να τρώει αποκλειστικά πλαστικά καλαμάκια για το καλό του περιβάλλοντος, για να δώσει μια γροθιά στο μεγάλο πετρέλαιο, αλλά και για την τσέπη του, καθώς κάθε περίπτερο και ψιλικατζίδικο δίνει καλαμάκια σε όποιον τα ζητήσει ευγενικά.

Η αστυνομία, σε συνεργασία με την ιντερπόλ, εξετάζει το ενδεχόμενο η διαδικτυακή περιβαλλοντική αυτή ομάδα να είναι παρακλάδι της «Πρόκλησης Μπλε Φάλαινα», ένα φαινόμενο των κοινωνικών δικτύων που άρχισε να κυκλοφορεί σε αρκετές χώρες από το 2016. Το παιχνίδι, που μέχρι σήμερα φαινόταν να έχει εξαφανιστεί, αποτελούνταν από μια σειρά καθηκόντων που ανατίθενται από τους διαχειριστές στους παίκτες, διάρκειας 50 ημερών, με την τελική πρόκληση που απαιτεί από τους παίκτες να διαπράξουν αυτοκτονία.

.tokoulouri.com/

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.