Αποκαλύψεις για σύνδεση κράτους με τις μαφίες

Αποκαλύψεις για σύνδεση κράτους με τις μαφίες

  • |

Αστυνομικός αποκάλυψε ότι με εντολή «άνωθεν» άφηναν να μπαίνουν στα γήπεδα καπνογόνα κ.ά. και πως οι αστυνομικοί όταν συνταξιοδούνται πιάνουν δουλειά στις ΠΑΕ!

Εγείρεται θέμα για τη μη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Ήδη κυκλοφορεί η είδηση ότι κάποιοι από αυτούς έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Σήμερα, δικηγόρος αποκάλυψε, επίσης, ότι στη δολοφονία του Άλκη εμπλέκεται γιός ανώτερης αξιωματικού της αστυνομίας. «Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιός μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας τόνισε… «Με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν. Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην «γιάφκα», χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά», αναφέροντας πως κατά την γνώμη του εμπλέκονται ακόμη έως 7 άτομα στην επίθεση στον άτυχο Άλκη και τους φίλους του.

Μίλησε και για τους συνδέσμους λέγοντας χαρακτηριστικά… «Οι διοικήσεις των συνδέσμων είναι με κουκούλες, δεν βλέπεις πρόσωπα» και συμπλήρωσε πως τα μέλη των συνδέσμων, που πλέον λειτουργούν ως «επιχειρήσεις», όπως ανέφερε, πολύ συχνά εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, εκβιασμούς, «προστασία» σε μαγαζιά κτλ.

Συμπλήρωσε πως πρέπει να γίνουν νόμιμοι όλοι οι σύνδεσμοι, επισημαίνοντας ακόμη πως «το θέμα είναι και ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Αν έχει ο πρόεδρος της ομάδας κάνει λεφτά από λαθρεμπόριο καυσίμων ή ναρκωτικών, δεν πρόκειται να καταγγείλεις κανέναν».

http://artinews.gr/