Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση της οδού από Μαμουσιά έως διασταύρωση με Πούντα

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση της οδού από Μαμουσιά έως διασταύρωση με Πούντα

  • |

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχοντας ως προτεραιότητα την οδική ασφάλεια των πολιτών συνεχίζει τα έργα συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση για ένα ακόμη έργο και συγκεκριμένα πρόκειται για το: «Συντήρηση οδού Μαμουσιά-Δουμενά-Άνω Ζαχλωρού έως τη διασταύρωση με την οδό Πούντα –Καλάβρυτα».

Ο προϋπολογισμός για αυτό το έργο που υπεγράφη με τον ανάδοχο είναι συνολικά 800.000 ευρώ.

Οι εργασίες που θα γίνουν θα βελτιώσουν την ασφαλή διέλευση των συμπολιτών μας στη περιοχή του Αιγίου και των Καλαβρύτων, ενισχύοντας το περιφερειακό οδικό δίκτυο της Αχαΐας, καθιστώντας πιο ασφαλή τη μετακίνηση.

«Προσπαθούμε στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια, ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος συμπληρώνοντας προσθέτοντας πως «συνεχίζουμε να διεκδικούμε για περισσότερους πόρους ώστε να συντηρήσουμε ακόμα μεγαλύτερο τμήμα των οδικών αρτηριών».

Με το έργο αυτό, θα γίνουν παρεμβάσεις, όπως ασφαλτικές αποκαταστάσεις, καθαρισμοί τάφρων, αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας και αντίστοιχων εργασιών.