Πρόσκληση σε συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου         Δυτικής Ελλάδας.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

 • |

 

Σας προσκαλούμε στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου  2019 και ώρα 15.00΄ στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) ,  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

·         Συζήτηση της υπ. αριθ. 06/2019 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Χρήστου Μπούνια με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, σχετικά με την πρόβλεψη αποκατάστασης λόγω πλημμυρικών φαινομένων στη γέφυρα του Μεγανίτη και στον κόμβο Πανοράματος – εργασίες καθ’ όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

 

·         Συζήτηση της υπ. αριθ. 05/2019 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Σπυρίδωνα Καπράλου με απάντηση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, σχετικά με το θέμα των Αστικών Αναπλάσεων του Δήμου Καλαβρύτων.

 

 

·         Συζήτηση της υπ. αριθ. 4/2019 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» κ. Γεωργίου Χήνου με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, σχετικά με το θέμα της αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών από την καταστροφή από δάκο και γλοιοσπόριο.

 

·         Συζήτηση της υπ. αριθ. 01/2019 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Χαράλαμπου Αριστειδόπουλου με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο , σχετικά με την εξέλιξη αξιοποίησης του Αεροδρομίου Επιταλίου.

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 

1.    Αποδοχή απόφασης ένταξης της Πράξης « ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ» κωδικό ΟΠΣ : 5029222 και καθορισμού διεξαγωγής της δημοπρασίας  των δυο υποέργων σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/2016 (Α 147)  αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας.

(εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος)

2.    Έγκριση της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης για δύο (2) νέα έργα που εντάχθηκαν στη ΣΑΕΠ 001 της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τίτλους: 1. «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑΣΕΛΛΑΚΙ – ΠΕΡΚΟΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Α΄ ΦΑΣΗΣ)» και 2. «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΔΡΥΜΩΝΑΣ – ΝΕΡΟΣΥΡΤΗΣ (Β΄ ΦΑΣΗ)».
(εισηγήτρια :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ενότητας

Αιτ/νιας κ.Σταρακά Χριστίνα)

 

3.    Έγκριση, δια της σύμφωνης γνώμης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, του  Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η ΕΛΠΙΔΑ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

κ. Παναγιώτης Μπράμος)

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Παν. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΚΟΙΝ:    1. κ.κ.Βουλευτές Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

2. κ.κ.Δημάρχους Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

3. Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη

& της Επιχείρησης

4. Εκτελεστική Γραμματέα Περιφέρειας Δυτ.Ελλάδας

5. M.M.E

6. Γενικοί Δ/ντές Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

7. Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π.

Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

κ.Σταθοπούλου Άλκηστις