Πρόσκληση διαπραγμάτευσης της μεταφοράς μαθητών για τις Πανελλήνιες

Πρόσκληση διαπραγμάτευσης της μεταφοράς μαθητών για τις Πανελλήνιες

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 12.00 μ.μ., στην Πάτρα, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής), η Οικονομική Επιτροπή για την ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών κατά τις ημέρες των Πανελληνίων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί διαπραγμάτευση για την ανάθεση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών δημόσιων σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου και Καλαβρύτων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. Επιβατικό (9/θέσιο ή Ταξί), Μικρό και Μεγάλο Λεωφορείο κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων του τρέχοντος σχολικού έτους 2016-2017, προϋπολογισμού 5.045,41 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης, Τμήμα Παιδείας, της Π.Ε. Αχαΐας.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση, προκειμένου να λάβουν μέρος στην παραπάνω διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.