1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας

1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας

  • |

To Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια του1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στo Κατάκολο Ηλείας από  5  έως 8 Αυγούστου 2017, θα συμμετάσχει με Εκθεσιακό περίπτερο Αγροδιατροφικών προϊόντων.

Το  1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο μέσω των κρουαζιερόπλοιων καθώς επίσης θα δώσει την δυνατότητα στους εκθέτες να  παρουσιάσουν τα προϊόντα τους  σε φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού. Το πρόγραμμα της έκθεσης θα εμπλουτιστεί με πολλές δράσεις και μουσικές εκδηλώσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι οι Ναυτιλιακές Εταιρίες που συνεργάζονται με το Κατάκολο, Φορείς της Κρουαζιέρας και του Τουρισμού, οι Καπετάνιοι των πλοίων και οι Deck Managers αυτών, Πρέσβεις από χώρες οι οποίες προτιμούν τα Ελληνικά προϊόντα για εξαγωγή, τα μεγαλύτερα Ελληνικά Super Markets αλλά και οι μεγαλύτεροι Έλληνες Εξαγωγείς.

Όλοι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Αγροδιατροφικό κλάδο και  επιθυμούν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο,  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση,

στο Τηλ: (+30)26410 – 74531.