Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια στηρίζει τις δράσεις του «Άλμα Ζωής» Αχαΐας

Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια στηρίζει τις δράσεις του «Άλμα Ζωής» Αχαΐας

  • |

Η στενή συνεργασία και η ενεργός συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις δράσεις που κάνει ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, επαναβεβαιώθηκαν στη συνάντηση που είχε στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και η πρόεδρος του Συλλόγου Λιολιώ Κολυπέρα.

Η Περιφέρεια βρίσκεται, όπως πάντοτε, όπως τόνισε ο κ. Κατσιφάρας, στο πλευρό του Συλλόγου και στηρίζει και φέτος τις ενημερωτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μάλιστα θα υπάρχει ενεργή συμμετοχή στο κάλεσμα των μελών του «Άλματος Ζωής» και για την φετινή ενημερωτική εκστρατεία που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο οποίος είναι ο μήνας ενημέρωσης, κινητοποίησης και απομυθοποίησης του καρκίνου του μαστού

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει ως προτεραιότητά της τις ανάγκες της κοινωνίας, έχει κάνει στροφή στην πολιτική που σχεδιάζει και υλοποιεί, προσπαθώντας να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας. Οι στρατηγικές που βρίσκονται στο επίκεντρο αφορούν στην άρση της επικινδυνότητας, στην καταπολέμηση της φτώχειας και τις επιπτώσεις από την πολυεπίπεδη κρίση» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και κατέληξε:

«Πάντοτε είμαστε στο πλευρό των συλλόγων που προσφέρουν εθελοντικά και βοηθούν τους συνανθρώπους μας. Η ενημέρωση για αυτό το σημαντικό ζήτημα και ιδίως με το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και η κοινωνική λειτουργός του «Άλματος Ζωής» Κλεοπάτρα Τζιομάκη.