Ο Β. Αρτίκος στο Athens House of Photograph

Ο Β. Αρτίκος στο Athens House of Photograph

  • |

Το Athens House of Photography έχει την τιμή να παρουσιάσει την δουλειά του Έλληνα φωτογράφου Βασίλη Αρτίκου. Η έκθεση με τίτλο «Μεσολόγγι – η λίμνη του αλατιού και αναμνήσεων» θα εγκαινιαστεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015, στις 20:30, παρουσία του Νίκου Αλιάγα ο οποίος έχει γράψει τα κείμενα του ομότιτλου λευκώματος της έκθεσης.

Πριν τα εγκαίνια της έκθεσης, στις 19:00, θα υπάρξει παρουσίαση του Αρτίκου για την δουλειά του. Θα προλογίσει ο Ιάσων Δήμου, ιδιοκτήτης του Athens House of Photography και επιμελητής φωτογραφίας. Λόγω περιορισμένων θέσεων, είναι απαραίτητη η κράτηση για την παρουσίαση στο: info@phototheatron.com και στο 6981 076602.

Ο Βασίλης Αρτίκος γεννήθηκε το 1958. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και δούλευε επί σειρά ετών ως καθηγητής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου έως το 2013. Τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τη φωτογραφία.

Ζει μόνιμα στο Μεσολόγγι όπου διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία workshops φωτογραφίας στην ευρύτερη περιοχή της λιμνοθάλασσας παρέχοντας φιλοξενία και μαθήματα φωτογραφίας στους συμμετέχοντες. Έχει διοργανώσει ατομικές εκθέσεις σε Παρίσι, Βρυξέλες, Αθήνα, Πάτρα, Μεσολόγγι, κλπ, και έχει συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας στην Arles της Γαλλίας. Έχει εκδώσει τέσσερα ατομικά φωτογραφικά λευκώματα. Τα τελευταία χρόνια κάνει φωτογραφικά οδοιπορικά όπως Ινδία, Αιθιοπία, Τουρκία, Σερβία, Μαρόκο, Ινδονησία, Μεξικό, Πορτογαλία κλπ. Είναι ιδρυτής του Φεστιβάλ φωτογραφίας Μεσολογγίου και της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου.

Οι ώρες λειτουργίας της γκαλερί:

Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 15:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 17:00 – 21:00