Σώσον κράτος τον λαό σου… – Πώς μας “σώζει” το κράτος από την πανδημία (ΦΩΤΟ)

Σώσον κράτος τον λαό σου… – Πώς μας “σώζει” το κράτος από την πανδημία (ΦΩΤΟ)

  • |

Υποδέχτηκαν τα εμβόλια σχεδόν με τιμές αρχηγού κράτους. Και με πολιτικά στελέχη που κάνουν τη λεζάντα τους, ενώ η παρουσία τους δεν προσφέρει το παραμικρό.

Το “επιτελικό κράτος” δείχνει για πολλοστή φορά ότι είναι στο πλευρό του πολίτη και τον προστατεύει.

Μας προστατεύει από “δολοφόνους” (έτσι τους είπε ο Μπογδάνος) διαδηλωτές, που τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας, σε αντίθεση με τους αστυνομικούς που τους επιτέθηκαν.

Μας προστατεύει από τους υγειονομικούς που έχουν μείνει χωρίς μέτρα ατομικής προστασίας και έκαναν συμβολικές κινητοποιήσεις. Γιατί οι ελλείψεις της δημόσιας υγείας δεν είναι ατομική μας ευθύνη…

Πήρε όλα τα μέτρα, για να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι τουρίστες, με όσο το δυνατόν λιγότερες διατυπώσεις και πρωτόκολλα, για να “τονωθεί η οικονομία” μας. Εκτός και αν είστε τίποτα αρνητές της ανάπτυξης, από αυτούς που πιστεύουν πως το άνοιγμα του τουρισμού έφερε την πρώτη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων…

Έδωσε το καλό παράδειγμα στους πολίτες, με τα στελέχη της κυβέρνησης να γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τους στοιχειώδεις κανόνες και να δείχνουν που γράφουν τη δική τους “ατομική ευθύνη”.

Ακολουθώντας άλλωστε το παράδειγμα του πρωθυπουργού -γιατί το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι.

Το κράτος συνεχίζει να μας προστατεύει, να μας σώζει από τους κινδύνους, για το καλό μας…

Όχι άλλο σώσιμο, ευχαριστούμε…

http://sioualtec.blogspot.com/

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.