Δείτε τις βάσεις

Δείτε τις βάσεις

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε επίσημα τις βάσεις 2015 στις 10:00 το πρωί στην ειδική ιστοσελίδα.

Μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ (Σε περίπτωση που δεν ανοίξει λόγω φόρτου ανανεώστε την αναζήτηση)

Οι επιτυχόντες δεν έχουν παρά να εισέλθουν από τον υπολογιστή τους με τον ειδικό κωδικό τους στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Στη συνέχεια βέβαια, θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά τα σχετικά δικαιολογητικά. Οι εγγραφές αναμένεται να γίνουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των βάσεων οι επιτυχόντες θα κληθούν να κάνουν την εγγραφή τους στη σχολή που πέτυχαν ηλεκτρονικά χωρίς να απευθυνθούν στις σχολές που έχουν εισαχθεί Συγκεκριμένα το υπουργείο Παιδείας ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των βάσεων θα πρέπει σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του Υπουργείου να καταχωρήσουν τις αιτήσεις εγγραφής τους. Στη συνέχεια οι επιτυχόντες θα πρέπει να εκτυπώσουν την αίτηση προεγγραφής και μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα αποστείλουν ή θα τα προσκομίσουν στην σχολή τους.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα και τις σχολές επιτυχίας τους θα ξεκινήσει η διαδικασία αιτήσεων μετεγγραφών από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο και από ΤΕΙ σε ΤΕΙ.

Καλά αποτελέσματα σε όλους.