Λαφαζάνης: Σκοτεινές προθέσεις υποκρύπτει η βρώμικη επίθεση Τσίπρα κατά της ΛΑ.Ε

Λαφαζάνης: Σκοτεινές προθέσεις υποκρύπτει η βρώμικη επίθεση Τσίπρα κατά της ΛΑ.Ε

  • |

Για άθλια επίθεση Τσίπρα σε βάρος της ΛΑ.Ε. περί «δήθεν σύμπλευσης με τη Χρυσή Αυγή σε τραμπουκισμούς κατά γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ», κάνει λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος μιλά για επικίνδυνα και αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά πολιτικής ανωμαλίας. Ο ίδιος εκτιμά πως έρχονται τάχιστα ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις και πως «ο λαός θα σαρώσει» πολύ γρήγορα τον Τσίπρα και την κυβέρνηση του και «μαζί τους θα πετάξει στο περιθώριο όλο το σάπιο μνημονιακό μπλοκ, πριν δώσουν τη χαριστική βολή στον τόπο»

Ολόκληρη η δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας:

«Η αθλιέστατη επίθεση μέσα από τις στήλες της “Κυριακάτικης Αυγής” σε βάρος της “Λαϊκής Ενότητας” για, δήθεν σύμπλευση της τελευταίας με τη Χρυσή Αυγή σε τραμπουκισμούς κατά γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν απλώς μια φαιδρή υπόθεση, σαν αυτές που εσχάτως αναπαράγουν καθημερινά τα “παπαγαλάκια” του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν την ξεστόμιζε με τη συνέντευξη του ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που της προσδίδει άκρως επικίνδυνα και βαθύτατα αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά πολιτικής ανωμαλίας.

Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω από το στόμα του Αλ. Τσίπρα σε βάρος της ΛΑ.Ε., τις ίδιες βρώμικες κατηγορίες που απηύθυναν στον παλιό αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ τα φερέφωνα της μονταζιέρας των Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά.
Φαίνεται, όμως, ότι ο νεομνημονιακός Αλ. Τσίπρας τελεί υπό μεγάλο πανικό και έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο, ενώ η πολιτική κατρακύλα του δεν γνωρίζει φραγμό ούτε όρια. Είναι σε όλους γνωστή η κακή τύχη που επεφύλαξε ο ελληνικός λαός στους συκοφάντες του αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά.
Όλα δείχνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας με τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει και τις μεθόδους λάσπης τις οποίες χρησιμοποιεί, δανεισμένες από τα πιο βρώμικα αντιαριστερά οπλοστάσια, θα έχει πολύ πιο γρήγορα και πολύ χειρότερη πολιτική τύχη από αυτούς τους προκατόχους του.
Ο λαός θα σαρώσει πολύ γρήγορα τον ίδιο και την κυβέρνηση του και μαζί τους θα πετάξει στο περιθώριο όλο το σάπιο μνημονιακό μπλοκ, πριν δώσουν τη χαριστική βολή στον τόπο.
Έρχονται τάχιστα ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις.»