Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θαυμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θαυμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

  • |

Τρέμετε Μαρκουλάκη και Γεωργούλη, νέα μετεγγραφή στην πολιτική από το χώρο του θεάτρου: ο Τάκης Παπαματθαίου.

Είναι ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών. Αλλο ένα πλήγμα για το παγκόσμιο θέατρο. Ήδη θεατρικές σκηνές κατεβάζουν ρολά, στο Μπροντγουέι κλαίνε με μαύρο δάκρυ, το ίδιο και σε σχολές θεάτρου ανά τον κόσμο. Τουλάχιστον χάνει το θέατρο, αλλά κερδίζει η πολιτική. Με τον Αλέξη Γεωργούλη μάλιστα κερδίζει η ευρωπαϊκή πολιτική συνολικά.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Λέτε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να ζήλεψε τη δόξα του Ρόναλντ Ρέιγκαν;

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η κάθοδός του στην πολιτική περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα διαθέτει και όχι ουσιαστικό. Κρίμα. Μαζί με διάφορους της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Ψαριανός και ο Τατσόπουλος, όπως ο Μπογδάνος και ο Τσουκαλαδάκης, θα μπορούσαν να κάνουν καλή δουλειά στο Δελφινάριο.

Τάκης Παπαματθαίου λοιπόν. New entry. Με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά πώς; Ως συνεργαζόμενος! Διότι ο κ. Παπαματθαίου αν δεν το ξέρατε (που να το ξέρετε…) συνεργάζεται μέσω του κόμματος της Κατερίνας Παπακώστα που λέγεται Νέα Ελληνική Ορμή.

Οτι θα υπήρχε κάποιος που θα συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός κόμματος που λέγεται «Νέα Ελληνική Ορμή», ομολογώ δεν το περίμενα ποτέ.

Η πολιτική σκέψη πάντως του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη δεν έχει αντίστοιχο, ειδικά όταν αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον θεωρεί πολιτικό με… όρχεις όπως δήλωσε στο lifo.gr: «Εδώ έχουμε έναν μετριοπαθή, φιλελεύθερο πολιτικό, ιδιαίτερα ικανό και σοβαρό, με όρχεις εκεί που χρειάζεται».

efsyn.gr