Καλή σου μέρα Δήμαρχε | Depth (ντιπ) αριστερά!!!

Καλή σου μέρα Δήμαρχε | Depth (ντιπ) αριστερά!!!

  • |

Διάλεξε τη μέρα, απ’ ότι μαθαίνω Δήμαρχε, η «Ανατροπή», για να κάνει αντιπολίτευση.

Είδα και εθαύμαξα… (Αδόκιμο το –ξου- στο θαυμάζω, αλλά εννοιολογικά χρήσιμο για τον μοναχικό γραφιά που πρέπει να εκφράσει το μέγεθος της αποπληξίας, η οποία τον βάρεσε, όταν διάβασε το χθεσινοβραδινό δελτίο τύπου της αυτοδιοικητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, για να δηλώσει την τελευταία ώρα της συμμετοχή της στο συλλαλητήριο για τα δύο νοσοκομεία του νομού – δείτε ΕΔΩ).

«Είναι κοινός τόπος ότι η λειτουργία των θεσμών της αυτοδιοίκησης, δεν θα πρέπει να εξαρτάται άμεσα από την κεντρική διοίκηση, τους πολιτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες. Οι επιλογές και η δράση των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να αναπτύσσονται στο πλαίσιο της εντολής που έχουν λάβει από τους πολίτες που τους ψήφισαν και να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών»…

Δάκρυσα Δήμαρχε…

Τι πάθος! Τι ένταση! Τι ρυθμός!

Απνευστί, που λένε.

Τέτοιο μάθημα!!! Από το κατηχητικό, ένα πράμα!!! «Η Δημοτική Παράταξη ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ δεν ταυτίζεται με κανένα κομματικό χώρο και έχει επανειλημμένα τονίσει, ότι, το στοιχείο της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ πρέπει να χαρακτηρίζει τη δράση και τις επιλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτό ισχύει τόσο για την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, όσο και για τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης». Αυτό είναι διαλεκτική!!! Depth (ντιπ) αριστερά!!! (Depth και dip: Και τα δύο προφέρονται – ντιπ = Δάνεια της αγρινιώτικης διαλέκτου στην αγγλική γλώσσα).

Αμ τ’ άλλο, που το πας; Με βρήκε – καλά μην το δέσετε και κόμπο·ποιητική αδεία το  “με βρήκε” – ένας συχωριανός του κ. Τραπεζιώτη και ανθυποψηφίος του στις εσωκομματικές διαδικασίες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που κατέβηκε με την παράταξη του Παπαναστασίου και μου είπε: “Διάβασα κάπου στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η «Ανατροπή» ότι το 99,9% των υποψηφίων της παράταξης του Παπαναστασίου, έχει προέλθει από το χώρο της Ν.Δ… Ξέχασε”, μου είπε, “ότι το 99,9% της δικής του παράταξης έχει προέλθει από το χώρο του ΠΑΣΟΚ… Μες στην αριστερά δηλαδή ένα πράμα, να του πεις.

Τι να πω κι εγώ; Αυτές είναι κουβέντες αντρών μεγάλων και… υψιπετών…

Άντε γεια με άσμα ηρωικό και εγερτήριο